Dodaj komentar

JP Parkovi dobilo vrijednu opremu od Vlade Japana

ljubuski.info

U zgradi gradske uprave Ljubuški danas je započela svečanost predaje opreme vodovodnim poduzećima iz BiH. Riječ je o Grantu pomoć Vlade Japana Bosni i Hercegovini.

Tim povodom na press konferenciji u uredu gradonačelnika medijima su se obratili: Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog, Mato Franjičević, zamjenik ministra u Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, veleposlanik Japana u BiH, Sandro Zeničanin, direktor Komunalnog poduzeća "Vodovod" Gradiška i Vedran Markotić, direktor Javnog poduzeća "Parkovi" Ljubuški.

Nakon završetka press konferencije održan je zajednički sastanak čelnika lokalne zajednice, Veleposlanstva Japana u BiH, predstavnika institucija i javnih komunalnih poduzeća, a potom je uslijedilo uručenje i predaja donirane opreme u JP "Parkovi" u Ljubuškom.

Nakon završenog sastanka u zgradi gradske uprave svi nazočni, na čelu s japanskim veleposlanikom i gradonačelnikom, uputili su se u JP "Parkovi" gdje je uslijedila i podjela vodovodne opreme za osam komunalnih poduzeća s područja FBiH i Republike Srpske.

Prije dodjele japanskom je veleposlaniku prikazano kako donirani uređaji rade i čemu služe. Pedantnog Japanca je zanimalo dosta tog, ali dipl. ing. Nedjeljko Granić je strpljivo objašnjavao zadovoljivši znatiželju, ne samo uvaženog veleposlanika već i ostalih nazočnih.

Kako je lijep običaj, domaćini su darovali veleposlanika, zamjenika ministra, ali i sve predstavnike komunalnih poduzeća koji su došli preuzeti doniranu opremu prigodnim košarama s plodovima Hercegovine, a gradonačelnik je sve pozvao na ugodno druženje.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari