Dodaj komentar

Evo Mario Pilatić ljepio plakate od hdz_a. po Otoku. pa se hvali kako ga je Ministar obećao zaposliti. u Krim Policiju eto vidite kako se zapošljavaju ljudi. I a netko od obitelji branitelja tko je zaslužio imati posao taj ga nema. zna se kako je zapošljena ova policija. Kao i svi ostali iz Otoka parkovi dom mup itd. Neka ih bude stid izbori opcinski u 10 mj eno flekaju asvalflat mi u hercegovini imamo najgore ceste. I kaže poginija netko nos vas đava [ * neprimjereno * ] jedni. kradete iz hrvatske mirovine vi Hrvati vi ste tu radi pljačke naroda. niste vi ni H od hrvata dokle mislite vozati aute iz Ministarstva i Opcine da vam narod plaća gorivo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
2
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari