Dodaj komentar

Tekst ovog mladica predocuje pravu sliku beznadja i depresije u koja mori danasnjeg hecegovackog covjeka. Njegova bitnost na ovim prostorima je sustinski ugrozen kao nikad prije u povijesti. Iako je tvrdog karaktera i ne zeli sa svog ognjista, u dubini sebe zna da mu buducnost nece biti svjetla. Pocela je borba, borba za opstanak.. Sela su opustjela, polja su zarasla, ekonomija ili ono sto ima od nje je u rukama grabezljivaca, u rukama Juda koji bi sve prodali u roblje za 30 srebrenjaka. Otimacina, nemoral, bezvlasce, grabljenje i duhovna praznina, nacin na koji ovaj plemeniti narod nije nikad zivio.Prije dvadeset godina hercegovac se borio da ima drzavu, a danas jedva da ima jedan tv program. Od borbe za drzavu do borbe za opstanak. Iskonsko pravo na obitavanje je postalo br. 1.Cujemo mnoge reportaze kako po hecegovini nicu plantaze, kako privreda jaca, ali to je jos jedna varka, to je novac iz arapskih zemalja, od seika koji pomocu nasihJuda kupuju nas prostor. Ovdje je bitna duhovna moc nase covjeka, OBRACENJE i uspostava reda. Naravno da bi se uspostavio red, treba najprije uloniti nered

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari