Dodaj komentar

Dragan Čović na konferenciji za tisak kaže:ne postoji baš nikakva moja ogovornost,moralna,polotička niakava.Dobro dragi Dragane,pa zašto se onda 20 godina predstavljaš ključnom osobom za rješavanje pitanja hrvata u Bosni i Hercegovini,ali za propast aluminija ne želiš preuzeti nikakvu odgovornost.Ako nemaš utjecaja na Aluminij onda ne možeš imati utjecaja i na hrvate niti im više ne možeš biti dragi vođa.Kada sjećeš vrpce i ideš na svečane prijame onda si jedini glavni.Kad je problem nemaš nikakvu odgovornost,sve to prebacuješ na narod.Ne ide to skupa Dragane.Zato bih volio njegove sljedbenike koji ga bezpogovorno slušaju i brane(a sutra će mu prvi okrenuti leđa)da se lijepo izjasne ili odgovore zbog čega Dragan nije odgovoran za propast Aluminija.Samo argumente dečki,posebno ovi što odmah Slavenu kažu Vegeta,očekujem odgovore.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari