Dodaj komentar

Pa na čelu te organizacije je jedan gospodin Davor Šuker (nekad 9, a danas 0) najveća lopina hr nogometa koja gleda samo kako pare utisnuti u svoje džep. Zatim gospodin osuđenik Damir Vrbanović, zatim Maminhov potrčko iz Rijeke Miško, ta onda sam Mamić. Ti ljudi su oštetili hr nogomet, di će Hrvatska imat opet vaku generaciju uz 'stručno' osoblje u vidu Gračana (jede i pije s maminhom), zatim velikog Joa Šimunića. Pa napravi kampove po državi da se imaju dica di razvijat, nacionalne selekcije i sve, a ne vi svi ko ovce zapeli za nacionalni stadion. Šta će Hrvatskoj nacionalni stadion, zašto joj triba? Reci mi? Triba se oprat neka lova jbga. Sistemski se sve uništava, Hrvatska liga s kojom se hvali kao 15 u Europi ima zaradu od Tv prava mizernu, tj klubovi imaju mizernu zaradu, na osnovu Danske i izraela koje imaju zaradu 15 do 30 puta veću l, pazi 15 do 30 puta, a oni su po rankinhu iza HNL-a. Zamisli ti to, a ko je kriv za to, moreš gađat, pa logočno savez. Nek igraju na Maksimiru, južno od Svetog Roka nisu došli, kad bude opet Hrvatska svi će za nju navijat, a do tada gubo marš i da dabogda sve izgubili.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari