Dodaj komentar

… sto veca HRVATSKA ZASTAVA - to je manje Hrvata …
Hrvati su frustrirani cinjenicom da su gospodarski-financijski-moralno-duhovno dozivili dno-dna - i jedina im je jos ostala identitetska usporedba s reprezentacijom koja je osvojila srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu … Jer se namju s cime vise pozitivnim identificirati i znamo gdje to vodi.
Ova "uzavrelost" je cista prevara i predstava za malu djecu - jedna manifestacija NEMOCI i znak da nesto nestima u hrvatskom korpusu u BiH … ovo je jedna vrsta bijega od nesposobnosti nacije da se spase od neizbjeznog propadanja …
Politicke i vjerske vodje na ovaj nacin peru se od odgovornosti jer su nesposobni da se uhvate u kostac s izazovima vremena - a to debelo naplacuju od istog naroda i djecu im manipuliraju i zaduzuju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari