Dodaj komentar

Proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće u Ljubuškom

ljubuski.info

Diljem Hrvatske, ali i iseljeništva, sinoć je proslavljen prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće kojim se slavila obljetnica veličanstvenog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije nakon osvajanja srebra na prošlogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Posebno živo je bilo u Ljubuškom, u kojem je održano središnje obilježavanje za Bosnu i Hercegovinu.

Kao i prije godinu dana, u utorak su u Ljubuškom ponovno odjekivale navijačke pjesme, mnoštvo građana se obuklo u "kockice", a gradom je kružio vlakić u kojem su se vozila djeca obučena u hrvatske dresove.

Posebna zanimljivost je da se zgrada Osnovne škole Marka Marulića "presvukla" u hrvatski dres, naime, organizatori su je prekrili ogromnom hrvatskom zastavom, a zabava u gradskom parku je potrajala do kasno u noć.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari