Dodaj komentar

… ovo 44% gdje su radnici vlasnici udjela ce se pretociti ciljano u HDZ dzep i dzep Hercegovacke franjevacke provincije … s time ce se osigurati nesto dugorocnije kako nebi dozivili direktnu i trenutnu totalnu propast: HDZ BiH politika je dosla do kraja (osiguravanje hrvatstva i katolicanstva samo u Zapadnoj Hercegovini) i oni su svjesni toga - a Hercegovacka franjevacka provincija je dugorocno ostala bez ZLATNE KOKE Medjugorskih sredstava koje sada kontrolira Hoser i Vatikan - tako da APETITI ove "diktature na kvadrat" se jos ne mjenjaju - minimalno ce jos moci izdrzati dvije godine …. i onda slijedi Vatikanska incijativa i inicijativa EU-a koja ce ih smjestiti tamo gdje im je mjesto uvijek i bilo - resetiranje kompletne politike BiH Hrvata ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari