Dodaj komentar

Optimizam u Aluminiju

ljubuski.info

Aluminiju je Vlada Federacije produžila financijsku konsolidaciju za sljedećih šest mjeseci, potvrdio je Zdenko Klepić predsjednik Nadzornog odbora Aluminija, nakon sastanka sa čelnikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem i ministricom financija Federacije BiH Jelkom Milićević te predstavnicima Uprave, Nadzornog odbora i Nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija

Razgovarali smo o tome kako spasiti Aluminij, kako nastaviti poslovanje. Zaključi od neki dan su detaljnije razrađeni. Zajednički zaključak je briga od svih 900 zaposlenika. To je briga svih nas od politike do sindikata. Kako riješiti zaposlenike. Tako da budu adekvatno zbrinuti, kazao je Klepić dodavši kako će im se pokušati osigurati posao i da Aluminij živi.

Poduzeće može živjeti u narednom periodu bez straha da će netko blokirati račun ili proglasiti stečaj. U tom vremenu se može pronaći način kako da Aluminij opstane… Na temelju analize, vezano za nastavak proizvodnje, i oživljavanje dijela proizvodnje a to je da prvo krenemo s Ljevaonicom u vrlo kratkom roku. Rade se analize za Anodu i Elektrolizu. Analize će pokazati kolika su oštećenja, rekao je Klepić i dodao kako optimizam zrači iz svih nas.

Mislim da smo na dobrom putu da nađemo put do oživljavanja. Računamo koliko nam novaca treba, koliko struje, izvore financiranja, lazao je Klepić i dodao kako je prvi element briga o zaposlenicima, zapošljavanje zaposlenika, vodeći računa o najugroženijima.

Čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović zgradu Aluminija je napustio nešto prije 10 sati i to na stražnji izlaz nakon sastanka predstavnika Uprave, Nadzornog odbora i Nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari