Dodaj komentar

Brojni izrazi potpore Draganu Čoviću

ljubuski.info

Odjel za gospodarstvo Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora održao je danas konstituirajuću sjednicu na kojoj su jednoglasno usvojeni dokumenti Odjela - Poslovnik i Program rada za 2019. godinu, te imenovana i zamjenica voditelja Odjela.

Aktivnosti Odjela za gospodarstvo Glavnog vijeća HNS-a temeljit će se na praćenju stanja u gospodarstvu, te je sukladno tomu zaključeno kako je neophodno uraditi presjek stanja po sektorima, do kraja godine.

Odjel za gospodarstvo GV HNS daje punu potporu prof.dr.sc. Draganu Čoviću, predsjedniku HNS-a, na svim aktivnostima koje poduzima u iznalaženju rješenja za probleme radnika u Aluminiju d.d. Mostar.

Članica Predsjedništva HNS-a BiH i počasna predsjednica HSS-a BiH Ljiljana Lovrić izrazila je nadu da će Aluminij ponovno krenuti s radom te iskazala potporu predsjedniku HNS-a BiH Draganu Čoviću.

Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze djelatnici Aluminija i kako je u ovom trenutku ispravan put dijalog i traženje rješenje za spas ovog poduzeća koji je bio jedan od najvećih izvoznika iz BiH želimo dati punu potporu predsjeniku Covicu u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima da u pregovorima sa svim akterima vezanim za Aluminij uspije se naći kvalitetno rješenje kako bi još jednom kao i već nekoliko puta do sada pomogao u održavanju proizvodnje i nastavku rada ovog nekadasnjeg giganta koji je iznimno važan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, prostor Županije HNŽ i Grada Mostara kao i niza poduzeća koja su surađivala s Aluminijem, navela je na svome Facebook profilu Ljiljana Lovrić koju smo prije nekoliko dana pitali hoće li zbog situacije u Aluminiju zasjedati Odjel za gospodarstvo HNS-a, ali smo ostali bez odgovora.

Istim statusom na Facebooku potporu Draganu Čoviću je izrazila i glavna tajnica HDZ-a BiH Miljana Glamuzina.

Zdenko Klepić, predsjednik Nadzornog odbora, se također nakon sastanka sa Draganom Čovićem osvrnuo na njegovu ulogu uz ovu tvornicu.
Ako gledamo pomoć koju je pružila Vlada Republike Hrvatske preko Čovića i Plenkovića, njima ide zahvala za sve što su učinili. Znate kakva je politika u BiH, a hrvatska politika u manjina. Ali svi smo krivi jer nismo uspjeli osigurati nastavak poslovanja. Slika je obećavajuća i nadanja postoje za sve uposlenike, rekao je Klepić.

Potpori Draganu Čoviću pridružila se i Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata Grada Mostara u priopćenju koje je potpisao njihov predsjednik Miro Šunjić.

Također, tijekom petka, 12. srpnja, potporu Čoviću na zajedničkom sastanku izrazili su članovi Glavnog vijeća Hrvatske zajednice Herceg-Bosne.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari