Dodaj komentar

Svi ste vi glasali za HDZ dok je medilo medilo je, sta je sa 100 000 mladih koji su morali otic i nisu imali nikakav posa i gledali su nepravdu svaki dan ,oni nisu imali placu 2000-3000km ko vi u aluminijumu o njima niko ne pise , oni nisu bilu clanovi stranke nisu klimali glavom na lazi i nepravde u drustvu dok ste se vi potajno smijali i naplacivali ,svoje zaposljavali,meni osobno vas nije zao ni malo ,to sto vi sad prolazite ja sam i tisuce drugih prosao prije 5g ali o nama niko ne pise , nije mi vas zao zato sto niste mislili svojom glavom ,zasto niste prosvjedovali kada je firma napravila prvi milion km minusa nego sada kada je 500miliona duga, zasto niste tocno napisali ko kupuje i preprodaje struju vama koliko ruku tu ima , zasto niste pisali da imaju svoje firme sto iznajmljuju radnike koji rade za 1000 km a ovi [ * neprimjereno * ] mjesecno po svakom radniku uzmu 2000 , zato mi vas nije zao . Nemojte kukat zbog kredita jer mnogi u ovoj zemlji nisu imali sansu da uopce dobiju bilo kakav kredit , sad lagano s Dragancetom kada se doveze u Audiju u 150 000km iznesite probleme jjer on za njih ne 'zna'

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari