Dodaj komentar

Besplatne radionice programiranja, robotike i modeliranja za djecu u Ljubuškom

ljubuski.info

U organizaciji Udruge za regionalni i ruralni razvoj STAP u Ljubuškom započinje projekt CREDO - Izgradi svoju budućnost.

CREDO (Centar za razvoj i edukaciju djece i odraslih) ima za cilj osnažiti djecu, probuditi u njima kreativnost, uputiti ih u širok spektar dostupnih tehnologija, te kroz timski rad pokazati djeci kako će njihova budućnost i zaposlenje izgledati.

STAP poziva sve zainteresirane roditelje, zajedno sa svojom djecom, doći na "CREDO-Dane otvorenih vrata" od 10. - 13.7.2019. u vremenu od 18-21 sat u prostorije CREDO centra, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića) i detaljno se informiraju o događaju koji će njihovoj djeci zasigurno uljepšati ljetne praznike.

CREDO ljetni kamp Ljubuški 2019. su besplatne edukativne radionice za osnovnoškolsku djecu u CREDO centru, gdje će djeca uz igru i druženje učiti o korištenju novih tehnologija i vještina 21. stoljeća, kritičkom razmišljanju i inženjerskim metodama. Programiranje, robotika, 3D modeliranje i dizajn, informatika i Internet, foto i video produkcija sadržaji su koji će upotpuniti program edukativnih radionica za djecu u CREDO ljetnom kampu. Predavanja će biti interaktivna i multimedijalna, uključivat će individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije, konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

CREDO Ljetni kamp će se održavati od 15.-20.7.2019.god. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u CREDO centru u Ljubuškom, koje će voditi iskusni tim informatičara i inženjera elektrotehnike.

credo.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari