Dodaj komentar

SAMO ZNA SE, HDZ!!!

On hrvatski narod već godinama itekako dobro zastupa i tako ga vodi u svjetliju budućnost a ta budućnost je "nestanak hrvata sa stoljetnih hrvatskih prostora!

Vi vjerni i vječni HDZ-eovi glasači kao i vi neopredjeljeni čim dođe do izbora netrebate razmišljati nego "ZNA SE"pa i ono malo što nije opljačkano i kriminalizirano i ono malo što je hrvata još ostalo da protjeraju i tako da od Alijine fildžan države turci i arapi upravljaju i svim ostalim hrvatskim vjekovnim prostorima točnije cijelom tzv.BiH i tako stvore novu islamsku državu.

Bravo za HDZ!

Sve što pripada hrvatima opljačkajte, kriminalizirajte i uništite, hrvatski narod osiromašite i protjerajte i predajte [ * neprimjereno * ]ajama!)
Ide vam to dobro za rukom.

Vi ste sebe i svoje ionako zbrinili a hrvatski narod ostavili na cjedilu, gdje će i kako dalje ma koga briga za to..nek se sam snalazi.

Nek živi u muslimanskoj džemahiriji ili neka bježi koga to više briga.

Zašto se proli toliko krvi i strada toliko mladi ljudi da bih nam danas ovi sve prodali.
Gdje im je savjest i dali se boje ičega??? Očito NE.

STRAŠNO!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari