Dodaj komentar

Evo prilike.
Radnici aluminij
Zaboravljeni branitelji
Obespravljeni gradnjani
I svi oni kojima je stalo do svog naroda
Kojima je stalo da im djeca ne napuste ognjišta njihovi predaka.
Pred kuce lopova koji su nas doveli do ovoga pa da i oni osjete sta je strepiti za sutra.
Prevarili ste nas u ratu.opljackali nas uhljebili sebe i svoje i sad nam pricate da je neko drugi kriv.
Zna se ko je kriv i ko nas raseli.ko nas ostavi bez posla.ko je uništio Soko.aluminij.vinariju ljubuški.jkp Ljubuški.lastu capljina.itd itd a narod [ * neprimjereno * ] suti i trpi.ako ovo presutimo onda ko nas hebe kad smo .udale

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari