Dodaj komentar

Zbog planiranih radova - prekidi u isporuci električne energije

ljubuski.info

JP "Elektroprivreda HZ HB” - Poslovnica "Elektro-Ljubuški” obavještava potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 9.7.2019. u vremenu od 8 do 15 sati u mjestima:

Dole i Greda.

Također, obavještavaju se potrošači kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 9.7.2019. u vremenu od 12 do 15 sati u mjestima:

Humac: Matinjevac, Gračine, Bučine, Teskera, Hardomilje, Vitaljina, Bijača i dio Zvirovića.

10. srpnja 2019.

Također, obavještavaju se potrošači kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 10.7.2019. u vremenu od 8 do 15:30 sati u mjestima:

Vašarovići: Granići i Matijaševići, Grab i Orahovlje, a u vremenu od 10 do 13 sati u mjestima: Humac-Ohio, Humac-Ruljaš, Humac-Zovci, Lisice i Crveni Grm.

11. srpnja 2019.

Obavještavaju se potrošači kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 11.7. 2019. u vremenu od 8 do 15:30 sati u mjestima:

Lisice i Crveni Grm.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
6
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari