Dodaj komentar

Tužiteljstvo traži kućni pritvor za dvoje uhićenih u Ljubuškom

ljubuski.info

Tužiteljstvo BiH tražit će određivanje mjere kućnog pritvora za Tonija Bubala i Marijanu Bilić, koji su uhićeni u okviru akcije 'Tebra' zbog krijumčarenja narkotika.

Toni Bubalo i Marijana Bilić su privedeni u Tužiteljstvo BiH nakon uhićenja na području Ljubuškog.

U međunarodnoj akciji Agencije za istrage i zaštitu BiH i hrvatskog Ureda za subijanje korupcije i organiziranog kriminala - USKOK uhićeno je 20 osoba, od čega 18 na području Hrvatske.

U akciji 'Tebra', koja je provedena u petak, zaplijenjeno je 500 kilograma droge, od toga oko 200 kilograma skunka u Hrvatskoj i 300 kilograma narkotičkih sredstava u BiH.

Uhićeni se sumnjiče da su iz Albanije i Crne Gore u protekle tri godine preko BiH u Hrvatsku prokrijumčarili skoro 16 tona marihuane i na tome zaradili 11 milijuna eura.

Oni se sumnjiče i za organiziranje i paljevinu četiri automobila, pripremu napada na najmanje jednu osobu, prikrivanje barem jednog ukradenog vozila i protupravnu naplatu duga od najmanje jedne osobe.

U Hrvatskoj je za 15 osoba određen jednomjesečni pritvor.

Avaz
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari