Dodaj komentar

Produženo radno vrijeme muzeja na Humcu

ljubuski.info

Tijekom ljetne sezone produženo je radno vrijeme muzeja na Humcu, te sada muzej, koji je svakako među najvećim kulturnim prepoznatljivostima našeg grada, radi svakodnevno (uključujući subote i nedjelje) u vremenu od 10 do 19 sati.

Cijena ulaznice u sezoni je 4 KM. Najstariji muzej u BIH ovog ljeta posjećuju organizirane skupine turista koji dolaze najčešće iz Njemačke i Poljske, te skupine turista koje dolaze sa Kravice, a kojih ima sa svih strana svijeta. Što se tiče pojedinačnih posjeta, najčešće su to domaći posjetitelji koji dolaze sa svojim gostima ovdje kazuje Danijela Kraljević, kustosica muzeja, koji se nalazi u sklopu franjevačkog samostana na Humcu, tijekom našeg ranojutarnjeg posjeta.

A vi dragi čitatelji, ukoliko još niste, eto prilike da posjetite naš Muzej!

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari