Dodaj komentar

Humčani ponovno obnavljaju devastirano kupalište "Mali brzaci"

ljubuski.info

Prošle smo godine pisali o devastaciji kupališta Mali brzaci na Humačkom dijelu Trebižata.
Koncesija za devastaciju bale Trebižata"

Sama devastacija nebi toliko zabrinula da je nisu prouzročili upravo oni koji polažu pravo na koncesiju za uređivanje tog dijela rijeke i naplaćuju za svoj trud pozamašnu svotu novca.

Sve što je na tom dijelu, svih proteklih godina, uređivačka ekipa koncesionara izvršila svelo se na to da su posjekli, do gole zemlje, niske krošnje hladovine koje su dalje od korita rijeke i do kojih uopće ne dopiru zimske vode nabujalog Trebižata!

Taj je čin rezultirao ogorčenjem mještana i kupača, a nadasve je zabrinuo ljubitelje prirode i poštovatelje ljepota Trebižata.

Na ovo kupalište polažu pravo mnoge generacije i naraštaji, koji su na tom dijelu rijeke prvi put zaplivali.

Tu su se rađale prve ljubavi i prijateljstva, do kasno u ljetnu noć bi gorjela vatra, pekli se kukuruzi, a sve bi krasili zvuci gitare i mladenačke pjesme.

Zato su proteklih dana, s razlogom upućivane otvorene prijetnje onima koji oko Trebižata bruje s kosilicama i motornim pilama, neka ovo mjesto od sada zaobilaze u širokom luku, i da to prenesu svojim poslodavcima!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
6
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari