Dodaj komentar

Za DA. To sto je smece bilo iza pijace, radjeno je smisljeno, da kazu komunalno nije sposobno. Opcina treba osigurati deponiju, tako da nije bilo do komunalnog. Osnuvac komunalnog je opcina, tako da je i ona imala obavezu. Ali, jok, izvlacila je pare preko manadzera koje je sama postavljala i takim radom je upropasta komunalno. Prvi menadzer je bio JUKIC, koji je potpisao ugovor s nacelnikom i albom, zatim je plac od 4-5 tisuca kvadrata dao kondu, preselio u podrumske prostorije, i na kraju dolazi mali ivica brkica, zabija zadnju cuviju i daje vidu parkovima. Zatim obojica dobivaji jos mekse fotelje, jedan u ministarstvo zdravstva, a agronom po struci, a drugi u poreznu upravu. Pametno dosta. Ima jos, ne mogu pivraca mi se

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
6
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari