Dodaj komentar

Otvorene prijave za izložbu rukotvorina

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u svome nastojanju obogaćenja ljubuškog kulturnog ljeta, te osiguranja brojnih raznovrsnih kulturnih sadržaje za sve kategorije društva, organizira tradicionalnu izložbu rukotvorina ljubuških umjetnika - rad u drvetu, sapunu, nakit, torbe, decoupage, slastice i dr., koja će se održati u srijedu 24. srpnja 2019. godine, s početkom u 20 sati, u Parku hrvatskih banova (gradski park).

Ovom, četvrtom po redu, izložbom rukotvorina ljubuških umjetnika dodatno će se obogatiti večer tradicijskih plesova i pjesama na kojoj će nastupiti KUD "Studenci" i prijatelji.

Knjižnica Ljubuški stoga poziva sve zainteresirane rukotvorce, koji su voljni izložiti svoje rukotvorine, da se prijave u Knjižnicu Ljubuški ili pak na kontakt 039/831-829 te posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, najkasnije do petka 19. srpnja 2019. godine.

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari