Dodaj komentar

Otkud sad problem Alba sve riješva?
To je naj "bolja" investicija Ljubuške nomenklature mozgova?
Gdje je problem tolike pare za subvenciju odvoza i naplata korisnicima?
Šta je ? Uništi Komunalno koje je tad imalo 10 puta bolju opremu od Albe ? Alba došla s Mečkom 207 od 50- god starosti i raspalim Fapom a komunalno Mercedesi stari par godina ICB ko nov ,Cisterna MAN tad u BiH najbolja i sva druga oprema ?
Dobra politika ko i raseljavanje puka Hrvackog iz Hercegovine npr. Vinarija,Famos,Soko, Autotransport danas se vidi "Hercov" učinak ?
Bravo dželati i grobar
i hrvackog puka i čovjeka?
Sve i svak jednom oprosti samo vrijeme nikad!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
5
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari