Dodaj komentar

Petra Barbir za priču "Zamjena" osvojila vrijednu nagradu

ljubuski.info

Zaljubljenici u poeziju i kratke priče sinoć su u Ljubuškom došli na svoje jer je u Gradskom parku organizirana manifestacija "Park pun priča", tijekom koje su ljubuški učenici javno čitali svoje priče i stihove.

U zelenom ambijentu parka, kratke priče i poeziju čitale su učenice Lana Živković, Patricija Matić, Petra Barbir i Petra Rupčić.

Dodatni štih manifestaciji dali su Mateo Čuvalo i Filip Granić koji su glazbom pratili čitanje stihova i tekstova.

Pročitane su tri kratke priče i 11 pjesama, a u pauzama između čitanja nastupio je simpatični glazbeni gost iz Osnovne škole Čitluk, Mateo Paponja, koji je na harmonici izveo nekoliko skladbi.

Sve kratke priče i poezija pročitane večeras u parku nastale su na radionicama kreativnog pisanja u Knjižnici Ljubuški.
Sve priče koje smo dobili na uvid su stvarno jako dobre. U povjerenstvu za odabir najbolje priče sam bila i prošle godine, a smatram da se ove godine vidi pomak, da su priče bolje koncipirane i smatram da su radionice koje je vodila prof Anita Milićević urodile plodom, kazala je Iva Bilić, član povjerenstva za odabir najbolje priče.

Nagrada za najbolju priču je na kraju otišla u ruke Petre Barbir, koja je napisala priču "Zamjena", te je ona za svoje spisateljsko umijeće nagrađena tabletom.

Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški se zahvalio svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima što su nazočili na radionicama kreativnog pisanja na kojima je i nastalo ovo bogatstvo priča i poezije, te istaknuo kako je uvjeren da će ova manifestacija prerasti u tradicionalni ljubuški ljetni događaj.

Sinoćnji program je vodila Anamarija Nosić, a ovaj događaj je organizirala JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Gradom Ljubuški.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
4
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari