Dodaj komentar

zdravko pejčinović otac marije pejčinović radio u odnovnoj školi klobuk i vitina predavao matematiku i fiziku cijeli radni vijek prošlo tisuće đaka nikada nisam čuo da se netko žalio na tog čovjeka a predavao je najteže predmete a sad ga ovdje prozivaju jadovi i neljudska bića ko je odakle je što je i izmišljaju svakojake budalaštine o jednom dosta poštenom čovjeku i da marsovac u klobuku on njemu misle sve najbolje a što se struke tiče izvanredan predavač matematike i danas u 80 godini drži instrukcije iz matematike i zaslužuje da mu klobučani odaju priznanje uz to taj čovjek radi od jutra do sutra u ovim godinama stidite se koji ga prozivate šta vam je čovjek uradio ako nije m0ogao pomoći nije odnemogao

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari