Dodaj komentar

Ovdje se provlače uglavnom teze kako je puno važnije kako na Hrvatsku gleda neka medjunarodna zajednica dali ispunjavate domaću zadaću po diktatu te iste zajednice nego koliko si ti stvarno suveren neovisan od vanjski utjecaja. Pa se uglavnom postavi ono provokativno pitanje koliko te neko voli i cijeni pa kažu koliko je zločincu Titi bilo tih iz medjunarodne zajednice na sprovodu a koliko dr Franji Tudjmanu pa normalno da Tudmanu nije bijo niko osim Turskog presjednika pa zato što niko u toj medjunarodnoj zajednici niko nije ni htijo ni volijo Suverenu samostalnu Hrvatsku pa to bi izgledalo ovako kako ćeš volit domaćina kuće a kuću mu nevoliš svima je njima draži bijo Beograd i Jugoslavija nego neovisna samostalna suverena HRVATSKA jeli tako Max ili.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari