Dodaj komentar

Dani otvorenih vrata u ljubuškoj gradskoj upravi?

ljubuski.info

Jutros rano u nevjerici slušamo paničnu priču mladog poslovnog čovjeka koji je netom izašao iz zgrade gradske uprave u Ljubuškom, i nekolicini svojih poznanika govori kako već treći dan dolazi u ured broj 6, kod nekog gospodina Bubala, sve rastvoreno, a njega nigdje na vidiku!

Samo trebam ovjeriti jednu potvrdu, sutra mi je zadnji dan, moram predati dokumentaciju za poticaj! Ako to ne uspijem, kome se ja mogu požaliti što za par mjeseci neću moć podijeliti plaću radnicima., govori ovaj uznemireni ljubuški poduzetnik.

Nismo mogli ne upitati mladog gospodina što nije slikao tu prostoriju pa bi mu možda netko i povjerovao, na što on ljutito reče da odemo i sami se uvjerimo.

I doista, nitko nas nije zaustavio niti pitamo što tražimo po širom rastvorenim uredima niti tko nam je dopustio snimanje.

Istina je kako nismo tražili odobrenje za snimanje, istina je kako nas obavezuje savjest ovaj javašluk i nered (a ne ured) podijeliti s javnošću.

Z.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari