Dodaj komentar

… dobri su Ugovori postignuti izmedju JP Parkovi fratara Samostana na Humcu odnosno Hercegovacke franjevacke provincije … 50 tisuca KM godisnje na racun fratara (ovo je samo radi poluzatvorenog Muzeja - sitnica netreba biti ni otvoren jeer im to nije ni bitno) …
A fratri ko pravi biznismeni - zauzvrat upucuju Medjugorske Hodocasnike, idu na Kravicu di Javno poduzece Parkovi naplacuju ulaznice (vise miliona maraka samo od ulaznica itd, sve ko Javno popduzece a ono itekako privatno i podobno ovoj "ELITI") … i tako … brsti, brsti - samo brsti … sve na slavu Medjugorske gospe!
Ovo je samo jedan od malih dokaza kako mafija HDZ BiH i Hercegovacka franjevacka provincija suradjuju - Hoser ima sad kontrolu nad finacijama u Medjugorju - preciznije Vatikan. I to je najveci problem Hercegovackih franjevaca danas …. Tako da je Biskup Peric ovdje jasan pobjednik zajedno s Katolickom crkvom (pod geslom Biti cete PRIZNATI onoliko koliko budete slusali ili novac dijelili s Vatikanom odnosno gradili npr. infrastrukturu Medjugorja) - medjutim mafija se nebi zvala mafijom da nije bas iz srca mafija (kaljena u vukogrebini hercegovackog kamenjara) - Rezultat je da im sad Hrvatski narod i Katolici u BiH vise nisu ni bitni (sad je Vatikanu jako stalo do Hrvata kataolika - jer nedozvoljavaju da se Boziji narod od mafije vise izrabljuje i dalje i da ga nestaje na ovim prostorima). Mafiji je jasno da hercegovacki narod nemoze vise ekonomisati i nemogu zadovaljati njihove ogromne apetite, zato je NAJVECA ISTINA i cinjenica da samo osmisljavaju NOVE NACIN BOGACENJA koje nisu pod VIZITATORSTVOM MEDJUGORJA - kako bi mogli i dalje nastaviti izrabljivati i bez svog nadleznog i osiromasenog "stada"… ISTINA JE DA IM STADO VISE NIJE BITNO - SAMO NOVAC. Za ovu "ELITU" izlijeciti, educirati i zamijeniti Vatikanu ce trebati nekih 50 godina … Ja mislim da ce i na Humcu uskoro trebati neka vrsta Vatikanskog VIZITATORA ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
1
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari