Dodaj komentar

Izviđač ne dobiva nikakvu pomoć od federalnih i državnih institucija

ljubuski.info

Rukometna sezona protekla je u potpunoj dominaciji Izviđača iz Ljubuškog koji je pored naslova prvaka Bosne i Hercegovine u seniorskoj konkurenciji, dominirao i u mlađim kategorijama.

Znakovito je da su seniori prvaci BiH iako više od pola naše momčadi čine juniori i kadeti, a kadeti, mlađi kadeti i cicibani prvaci su u svojim kategorijama. Treba istaknuti da RK Izviđač nema niti jednog trenera u rukometnim selekcijama BiH, iako u svim selekcijama participiraju igrači koji su potekli ili se afirmirali u našem klubu. Nemamo niti svoje članove u povjerenstvima Rukometnog saveza BiH za mlađe dobne skupine iako smo daleko najuspješniji i najorganiziraniji kada su u pitanju mlađe dobne selekcije - kazao je glasnogovornik "Skauta" Slaven Tomić.

Iako je osvajanjem prvog mjesta u domaćoj ligi izborio pravo nastupa u europskim kupovima, Izviđač je i ove godine otkazao nastup u Europi.
Nismo htjeli ugroziti financijsku stabilnost kluba jer ne dobivamo nikakvu pomoć od federalnih i državnih institucija da predstavljamo tu istu državu u Europi, što nije slučaj s ostalim klubovima. Borac je npr. od Vlade RS dobio pomoć od 100.000 maraka. Jedinu pomoću koju imamo kao klub (muški i ženski), je od županijske vlade i Grada Ljubuškog i ovaj im put zahvaljujemo na tome. Međutim ta sredstva dovoljna su za domaće natjecanje, ali ne i za skupu euroavanturu koja može ugroziti stabilnost kluba - pojasnio je Tomić.

Što se tiče planova za sljedeću sezonu i novosti vezano za sudjelovanje u regionalnoj SEHA ligi, Tomić je kazao kako će se više znati nakon sastanka Upravnog odbora kluba.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari