Dodaj komentar

Prelijepa Mostarka kao fotomodel u fantastičnom ozračju Kravice

ljubuski.info

Prelijepa hrvatska glumica Ornela Vištica našla se u ulozi foto modela.

Vištica je u fantastičnom hercegovačkom ozračju vodopada Kravica radila snimanje za odjevnu kolekciju dizajnerice Matije Vuice.

Glumica je tako snimanje u subotu rano ujutro započela u dalmatinskim poljima smilja i lavande, nakon čega se uputila na Kravicu.

Sve prirodne ljepote Vištica je ukrasila neodoljivim kombinacijama ružičaste i žute haljine.

Na snimanju je pripomogao Emerik Gudelj, a sve se odvijalo pred objektivom fotografa Jadrana Lazića.

Posljedni dan tjedna, ova rođena Mostarka provodi uživajući na hrvatskoj obali, a ljeto će, čini se prema društvenim mrežama, provesti vrlo radno.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari