Dodaj komentar

Davidu je problem što je izviđač osvojio naslov i sad ne zna šta bi.Volio bi čovjek da nije osvojio jer nije sposoban kao direktor naći sredstva za klub koji je jedini brend u tkzv.Gradu Ljubuškom.Nevenko nije ni bio na utakmici jer njega nema di nema para,uvalio Davida u probleme da se muči hoće li naći sponzore.Takav je Nevenko on uvijek pronađe takvu osobu koja će biti njegov gromobran.Ševo je u problemima jer nije prodao Central osiguranje,a nijedna druga firma nije kadra biti sponzor kluba u kojeg se kunu da je sjaj Ljubuškog.I ova sramota će proći jer naša politika nema obraza i samo znaju gledat gdje će guliti običnu raju,za klub i društveni ugled nije ih briga.Veritas sveučilište još nije steklo dovoljno para da sponzorira jer nisu prodali dovoljno diploma.Vidi se da Grad nema para,da su u dugovima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari