Dodaj komentar

Violeta kupila čapljinsku Lastu

ljubuski.info

Tvrtka Violeta iz Gruda novi je većinski vlasnik čapljinske Laste, tvornice za proizvodnju vafla i keksa.

Ovo je bila četvrta javna aukcija za prodaju ovog nekadašnjeg privrednog giganta, koji posljednjih godina nije poslovao baš najbolje.

Vlasnik tvrtke Violeta Petar Ćorluka je kazao kako još ništa službeno nije potpisano, ali da je saznao da je ponuda njegove tvrtke ocijenjena kao najbolja.

Violeta bio tako trebala postati vlasnik nekretnine (proizvodni pogon, upravna zgrada, trgovina, zemljište), opreme te pravo na dizajn ambalaže, koncesije, petente i drugo nematerijalno vlasništvo Laste.

Lasta će nastaviti proizvodnju kao i u prethodnom razdoblju, a procjenjuje se da je vrijednost te tvrtke nešto viša od 11 milijuna KM. Lasta ima skoro 500 dioničara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari