Dodaj komentar

Za neupućenog Maxu Atenska Antička Akropola srce i duša Grčke za vrijeme najveće ekonomske krize u Grčkoj je dolazila u pitanje da se da pod koncesiju i bilo je legalno i bili su koncesijonari koji su bili voljni dati novac Grčkoj vladi da saniraju svoje dugove ali se ipak odustalo ne iz pravnih stvari nego moralnih a bila je jedna od solucija da se ublaži ekonomski slom Grčke sve se može uzet Dubrovnik može ići pod Koncesiju Pulska Arena sve samo ako imaš novac sa novcem možeš uzet sve jer od novca nema ništa jače na ovom svijetu koja priroda moj Maxo cvrkut ptica gdje ti živiš Kafe bar radi u sred Vatikana pod koncesijom.u Africi i Afričkim Državama svi nacijonalni parkovi sa prenamjenom u Safari Lovišta rade pod koncesijom strateških ulagača.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari