Dodaj komentar

Kravicu treba dati pod koncesiju na 100 godina nekom moćnom investititoru kao Kinezi Hong Kong Englezima. Englezima je vrijeme isteklo Kinezi danas imadu najmoderniju Metropolu savremene arhitekture i gospodarskog prosperiteta u cijelom svijetu. Zašto ne dati Kravicu na 100 godina za 100 milijona maraka a od tog novca da Gradonačelnik i Grad preusmjere taj novac u otvaranje gospodarski objekata Tvornica za taj novac se može otvoriti odmah 10 000 radnih mijesta najkonkurentnijeg i najzahtjevnijeg tržišta. Znači svaki svaki Gradjanin ljubuškog do 50 godine bi imao zagarantirano radno mijesto i niko nikada više nebi bio primoran da napušta ovaj prekrasni Grad Ljubuški da trži koru Kruha po bijelom svijetu.koncesija od 100 godina će proći i naša Kravica još uredjenija i savremenija ostaje u trajnom vlasništvu našim pokoljenjima koja će nam viječno biti zahvalni dakle samo sa mudrom odlukom možemo imati sve Ljubuški opet može biti ekonomski jak kao nekada.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari