Dodaj komentar

Vlada potvrdila - kladionice najmanje 100 metara od škola i vjerskih objekata

ljubuski.info

Federalna vlada na sjednici koja se održala u ponedjeljak u Sarajevu razmatrala je inicijativu za dopunu Zakona o igrama na sreću, čiji je cilj zakonsko definiranje minimalne udaljenosti kladionica od škola i vjerskih objekata.

Kako navode u priopćenju Vlade FBiH, navedena predložena udaljenost kladionica trebala bi biti 100 metara, po uzoru na kazina, a prijedlog izmjene Zakona uputila je zastupnica u Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, Sabina Ćudić.

Vlada podsjeća kako je ta udaljenost već uređena kroz trenutni Zakon o igrama na sreću, koji propisuje minimalnu udaljenost od 100 metara svih objekata/uplatnih mjesta priređivača igara na sreću od vjerskih objekata, osnovnih i srednjih škola.

Vlada je, ujedno, zaključila kako nadležna inspekcijska tijela kontroliraju primjenu člana 90. Zakona o igrama na sreću i o tome je izvijeste u roku od 30 dana, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari