Dodaj komentar

barbarić nema pojma samnom je iša u školu da nije adezea moga bi biti za portira
prije rata nije bate ima a sad se razbacuje imovinom ko da je radio u njemačkoj
ćuran nije ima para za kupit šorc za fizičko a igra je u šorcu od vreće za prašak faks
bebek nikad ocjenu 4 nije u srednjoj dobio no adeze je prolongira SARAJEVSKE propale studente
ministrica pejčinović je bebisiterica ćer jugoslavaena učitelja iz srednje bosne
vaso prč zvani bajker je čini mi se propali milicioner i nije ima kenje u klobuku dok nije se dočepo adezea-adeze daje bagri krila a narodu i školovanim njemačku
ima tamo još propalica moga bi pisat do sutra
7% adezekana vlada sa narodom od 3.5 miliona reko bi drago povjes profesor diktatura FEUDALNOG tipa-pozdrav svim uhljebim iz svete zemlje njemačke posle adezea slijedi vam noga u tur ko i uhljebim titove partije

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari