Dodaj komentar

Prekidi u isporuci električne energije za utorak 11. lipnja

ljubuski.info

JP "Elektroprivreda HZ HB" – Poslovnica "Elektro-Ljubuški" obavještavaJU potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 11.6.2019. (utorak) u vremenu od 8 do 15 sati u mjestima:

Veljaci: Groblje, Krstina, Dom, Bukmiri, Podbrdo, Bradvice i Radići, Šipovača, Vojnići, Vodice, Dole i Greda.

Također, obavještavaju se potrošači kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 11.6. 2019. u vremenu od 11 do 12:30 sati u mjestima:

Vitina, Otok, Grabovo Vrilo, Majić Mala, Uljevina, Brljica, Klobuk: Kapel Mala, Drače, Pržine, Osoje, Šiljevište, Dabrnja, Rudikovica, Čuljkove Njive i Zastražnica.

U slučaju ranijeg završetka radova, očekuje se ponovno uključenje napajanja prije navedenog termina.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari