Dodaj komentar

Dežurni pljuvači,

Kao prvo ježim se od komentara ,koji su napisani od ljudi ( ako vas tako mogu zvati ) koji nisu ni vidjeli terena ili su platili nekome da ode umjesti njih, kao sto je i bilo slučajeva. Komentari od spodoba koji svoje privatne frustracije lječe po portalima PLJUJUĆI PO LJUDIMA koje možda mali ili površno poznaju. Dražana poznam , nismo prijatelji ali ga poznam, znam da je covjek radio svoj posao u policiji i da je ostao na radnom mjestu danas nebi gledali kriminalce u policiji . Komentari neradnika, lokalnih potrčaka i žicera za kavu sa kakvim malo poznatijim ljubušakom. Pred svojom kucom očistite, svoje obitelji i zivot sredite onda se javite .Umjesto da stanete uz naše ljude da si pomognemo, vi lokalni dežurni pljuvači samo „ tarete „ i ono malo sto je ostalo . Mogu samo reći „ SRAMITE SE „ pustite čovjeka na miru i ovu udrugu, ako ne možete pomoći...prošetajte dalje. Pozdrav i velika podrška za UZB i Dražena Pehara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari