Dodaj komentar

Ljudino moja ja i pisem istinu a istina je ta da Pehar nema ni jedan odradjeni teren u ratu istina je ta da je zajedno sa Zutim i Granicem dok je bio u policiji mlatio vezane ljude istina ti je ta da je toliko nestrucan bio i ostao da je motorolom pricao sa drveta da ima bolji signal,istina ti je ta da je toliko sebican i egoistican da bi se svaki dan sa nekim svadjao istina ti je ta da je kao takav velika sramota sto je izabran za tajnika UZB-a ali on nema obraza pa moze sve prihvatiti radi svoje samopromocije i nebi me cudilo da prihvati i mjesto presjednika,na svaki natjecaj u policiji se javljao iako nema strucnu spremu za to mjesto onda daje izjave da ga sikaniraju i mrze,ali izabrali ste ga za tajnika pa sa njime uzivajte i na kraju zasto se boji i zasto krije svoje odlaske na terene neka ih napise ako ih ima,Imaju čule,krivodol,uskoplje,mostar...........pa neka bar jedan napise na kojem je bio i kako cu ja onda kao hrvatski branitelj biti sa takvom osobom istomisljenik.Prijatelju saberi se malo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
1
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari