Dodaj komentar

Odakle je isplivao taj Pehar? Nije ga bilo u borbi za braniteljska prava, odjednom se pojavi, kako, zašto? I sada želi u prvi plan. Pa ne može to tako. Što se tiče UZB to je samo jedna od njih 1700. Nijedna udruga ne može se izboriti za braniteljska prava i zakon, osim samih branitelja. Prema tome suvišno ih je komentarisati. Od 2016 je borba na ulicama, sve se zna, ko, kada, gdje, kako, koliko... Pustite bajke, realnost je nešto drugo. Nema se više vremena za zajebancije, pametovanja, itd. Vrijeme je da se priča završi, a kraj je vrlo blizu. Ako je nekoga strah zakona, registra, njegov problem. Zakon ide, i niko ga ne može zaustaviti. Da se može i mora popraviti, da, ali dok se malo poslažu neke stvari.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari