Dodaj komentar

Ovdje se proziva Republika Srpska kako je to ona uredila sa naknadama svojim demobilisanim Borcima. Pod broj jedan Republika Srpska je Država u Državi ima Vladu ima Policiju ima sve znakovlje jedne Države i oni ne žele Dovest sebe i svoju opstojnost u pitanje zato je neko zadovoljstvo kod boračke populacije izbalansirano iz razloga da narod u svakom momentu bude spreman za Nedaj Bože štobi rekao Bakir. Treba reći istinu da je Srbima RS svetinja i nema ovog javašluka što ga ima u federaciji čija je federacija ničija kome šta znači neznači nikom ništa to je obočni Bankomat za izvlačenje novca političkim elitama i ništa drugo. Zato srbi nikada neće dozvolit 50 pukovnika u jednom selu to je istina ma šta mi mislili o njima a tu leži sav problem a on se zove istinska ravnopravna raspodjela Sredstava na SVE sudijonike u Ratu. Da nebi ispalo da nešto likujem na Srbe ratovao sam protiv Vojske RS ali ovo je istina jedan i najmanji čin po hirarhiji zapovjedanja niko nije donijo ako ga nije zaslužijo Milorad Dodik je predsjednik Rs vedri i oblači ali nemože i nema tu moć da nekom Vojniku Rs koji nije zaslužijo dodjeli čin Desetara vjerujte da nemože sve može pronevjerit milijone neznam šta ali to nemože.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari