Dodaj komentar

Nepodržavam Amela pervana apsolutno ali je u pravu kad kaže da članstvo uzb ne odgovara stanju izlazaka na prosvjede. Pa je naveo primjer Mostarai Hercegovine dgje je glavna esencija Hvo nije normalno da dodje više Novinara nego prosvjednika pa se navodi strah kod članstva da mogu izgubit neke benifite i povlastice radna mijesta. Dakle ova grupa mala koja je non stop angažirana na prosvjedima ispada da oni nemadu šta da izgube. Ispada da su oni u kategoriji Beskućnika i Klošara i da je jedino njima stalo do dobitka tih prava. Šta je članstvo Članstvo je Firma i ako ta firma zapošljava 1000 radnika a na poso dolazinjih 20 do 30 a svi ostali na bolovanju nema tu ništa pozitivno niti se tu može išta ostvarit . Stvari u startu nisu posložene na zdrave temelje vlasti su cijelo vrijeme imali svoje igrače doušnike u samim vodstvima a to bi vam izgledalo ovako da Je ANTE GOTOVINA za vrijeme cijelog Domovinskog rata pio kavu sa Slobodanom miloševi'ćem a vojsci govorijo dobitćemo mi ovaj rat ništa se ne sekirajte pravda je na našoj strani.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari