Dodaj komentar

Priča meni jedan zaboravljeni, kao što sam i sam, i kaže " evo mogu dobit mirovinu i sve zaostatke za učešće u ratu za 6000 maraka, tribaju mi pare, mogu posudit i odmah vratit od zaostataka, daju mi prijatelji, ali ne mogu, hebi ga, kako ću reć da sam ranjen kad nisam". Ja ga nešto gledam, onda kontam, što ne bi, čoviku tribaju pare za dicu, pa opet i ja nisam i ne bi lagao, pa mi bi lakše. Neka svakom prema obrazu, a ovi što su lagali za ranjavanja, nisu uzeli od države, uzeli su od mena, a da meni triba za "preživit" i ne triba, ali uzeli su od sirotinje, od mog prijatelja koji se mora mislit kako dicu prehranit

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari