Dodaj komentar

Vlada FBiH u ponedjeljak donosi odluku tko će biti na čelu FUP-a

ljubuski.info

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine u ponedjeljak će održati sjednicu na čijem će se dnevnom redu konačno naći imenovanje ravnatelja Federalne uprave policije, doznaje se u Vladi Federacije BiH.

No, koga će od sedam kandidata predložiti ministar unutarnjih poslova Aljoša Čampara, službeno još uvijek nije poznato.

Neovisni odbor Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine načinio je rang-ljestvicu, prema kojoj je najbolje rangiran Zoran Galić s najviših 97 bodova. Bod manje ima Milan Galić, a slijede Ensad Korman s 89,5 bodova, Robert Perić s 89, Ljuban Frljić s 83,3 boda. Slijede ih Mustafa Hujdurović sa 79,6 bodova i Zoran Čegar sa 78,8 bodova.

Podsjetimo kako je Neovisni odbor još 16. travnja resornom ministru dostavio ovu rang-ljestvicu, kao i izvješće o provedenim natječajnim postupcima, kako bi je ministar proslijedio Vladi Federacije Bosne i Hercegovine radi imenovanja, a što se trebalo dogoditi u roku od mjesec.

Ova pozicija je ispražnjena nakon što je dugogodišnji ravnatelj Dragan Lukač otišao u mirovinu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari