Dodaj komentar

A šta si ti da ti se ispovijeda? Još nisi primijetio koliko stručnjaka i sposobnih ljudi je otišlo.
Ne plaća se svugdje papir,pa makar i kupljen kao tu.
Ova priča od senvića do "bira" je tipična priča većine zaposlenih u domaćih poduzetnika,samo je još "bira" nerijetko na veresiju,jer ne može od tužne plaće doteći.
A što se tiče snova...ne sanja čovjek samo jednom niti samo jedan san. Bog je čovjeku dao razum,a on treba da: se njime služi,a da pazi da ne oštećuje nikoga.
Od kud u našem narodu takvi kao ti što vole vidjeti bijedne i ponižene ljude oko sebe? Da nisu direktni potomci nekih prijašnjih okupatora naših prostora. Zapitaj se. Provjeri jesi li stvarno kršten?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari