Dodaj komentar

Zašto panika zato što se zna ko odlazi a to su Mladi Dijeca Obitelji a drugim Riječnikom to je Vojska jednog Naroda. Nije Vojska samo u uniformama ovo je prava istinska Vojska jednog Naroda. Kaže se išlo se i prije jeste uglavnom jedan član Obitelji uglavnom Muško glava obitelji koji je najveći dijo zarade slao svojoj Obitelji za uzdržavanje toga više nema nema priljeva svjezžeg novca nema ljudi nema potrošnje. A to odmah direktno ugrožava neka postojeća radna mjesta i prave ih upitnim kao Trgovački sektor kome prodavat kad je obim Naroda dirastično smanjen. Prosvjeta kome predavat Školu kada nema Učenika itd itd. Sve će ovo doći na naplatu ali bitće kasno. Sve je ovo cijena naše šutnje i poginjanja glave mene se ovo ne tiče ticat će se svakog ite kako

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari