Dodaj komentar

Hercegovini je sudbina zapečaćena! Gdje i u kojem gradu je zapečaćena ne bih otome...Naš dobročinitelj i spasitelj je u Širokom Brijegu je rekao:"Vrijedi živijeti na ovim prostorima". Premijer ŽZH je jednom rekao: " Njemačka nije idilična zemlja tko je god bio tamo mogao je to i vidijeti". Ogroman broj komentara na ovom portalu je glasio : U Njemačku su otišli neradnici i da i ovde ima posla ko će raditi i da je mnogima ovdje dobro itd itd.Kad se pomnože izjave Čovića i premijera Ćosića i ovih nekih ljudi koji se rezultat dobije? BiH je RAJ na zemlji!!!!!!! Zašto se sad digla ovolika buka oko odlaska mladih?Sigurno nije što političari se brinu o njima baš suprotno zato što političari brinu samo o sebi i svojim slugama ...MMF je o BiH kazao odlaskom mladih smanjuje se potrošnja i smanjuju se prihodi. To je točno smanjenjm potrošnje naravno da se smanjuju i prihodi. Ali kome se smanjuju? Pa ovima na vlasti zato sad pokušavaju napraviti nešto a za sve je kasno.BiH čeka grčki scenarij. HDZ će Hercegovinom vladati više od Osmanlija to zapamtite. Ali jedina PRAVDA SVI ĆE MO UMRIJETI i doći pred našeg Gospodina Amen.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari