Dodaj komentar

Rasvjetljena teška krađa u Širokom Brijegu

ljubuski.info

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg rasvjetlili su kazneno djelo "Teške krađe" iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 10.11.2018. godine na štetu poduzeća "Chemo Comerc" u mjestu Kočerin, Široki Brijeg.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja o počiniteljima naprijed navedenog KD, a to su I.G. (34) iz mjesta Privalj, Široki Brijeg i J.K (37) iz mjesta G.Mamići, Široki Brijeg nad kojima je zvršena kriminalistička obrada.

Po kompletiranju predmeta protiv naprijed navedenih bit će upućena dopuna izvješća o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu. priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari