Dodaj komentar

Stotica za Ljubušku desetku

ljubuski.info

S pravom se može kazati kako je današnji ljubuški maraton "Ljubuška desetka" zaslužio pravu stoticu, i to prije proglašenja pobjednika!

Prije svega tako visoku ocjenu zaslužuje sama ideja da se maraton organizira kroz najljepše predjele ljubuške općine, predjele koji do sada nisu dobili prave prilike predstavljanja u stvarnoj ljepoti.

Iščekujući da se u daljini, uz rijeku Trebižat pojave prvi sudionici utrke, zatekli smo se na okrijepnoj stanici na Crvengorskom mostu, negdje na pola puta staze.

Uz GSS službu i medicinsku ekipu tu su i vrijedne ruke mladosti koje nude, pružaju i dodaju, razne osvježavajuće napitke već iscrpljenim trkačicama i trkačima.

Tek u povratku prema cilju mnogi se duže vremena zadržavaju na okrijepnoj postaji, uljudno zahvaljuju na gostoprimstvu, a ova im mladost iz organizacije uzvraća toplim riječima i dovikuju za njima:
Pozvali smo vas kao sudionike maratona, ispraćamo vas kao drage goste, a vratite nam se kao prijatelji!

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Krešo Vujević
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari