Dodaj komentar

Hrvatski Titanik zvani HDZse davno nasukao sa svojim Narodom samo sad počelo da curi i ulazi pa nastala panika i trka. Sjetite se tko je gledao Titanik da je i na njeme bilo dosta gospode i Bankara ipolitičara i Dragulja i zlata. Čamaca nije bilo za sve da se spase za spašavanje pa one palube sa sirotinjom što su putovale sve zaključali da se gospoda spasi. Ali kad je sirotinji došla voda do grla razvališe se čelične letve. Pa svi na otvorenu palubu nasta velika trka više Gospodi ni pare ni zlato nepomože da ih spase e to će se desit HDZu a onaj lik negativac što se utrpa u čamac za spašavanje sa tudjim djetetom kukavički da se spasi to vam je dragan ČOVIĆ.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari