Dodaj komentar

ZHŽ dobila četiri visokotlačne protupožarne crpke

ljubuski.info

Pripremajući se za protupožarnu sezonu Šumsko-gospodarsko društvo Zapadnohercegovačke županije d.o.o. sa sjedištem u Posušju na čijem je čelu Ante Begić nabavilo je četiri visokotlačne crpke.

Ove pumpe svakako će dobro doći za predstojeću protupožarnu sezonu, posebice na šumovitom planinskom području naše županije, kazao je Ante Begić pokazujući crpke predstavnicima Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije.

Oertzen HDL 200 je visokotlačna crpka (200 bari) za gašenje požara i sastoji se od spremika kapaciteta 300 litara vode, čeličnog okvira s gumenom oblogom koja štiti od oštećenja te regulatora broja okretaja na crpki (1450 o/min).

Modul je pokretan s jednocilindričnim četverotaktnim benzinskim motorom snage 9.6 kW/13ks s pregledom tlaka ulja u motoru, poteznim užetom za pokretanje i metalnim spremnikom kapaciteta 5 litara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
4
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari