Dodaj komentar

Počinje ukidanje škola u blizini kladionica

ljubuski.info

Problem posjete maloljetnika kladionicama u našoj zemlji je problem o kojem se govori gotovo dva desetljeća.

Veliki broj kladionica, te gotovo nemogućnost kontrole maloljetnih koji idu u njih, velika su briga kako vlasti tako i roditelja.

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je jučer izišla s prijedlogom rješenja koji je usvojen, te koji bi mogao u velikoj mjeri popraviti ovu statistiku.

Desetine tisuća kladionica širom zemlje je gotovo nemoguće smjestiti po parametrima koji nameću zakonske regulative. Norma da kladionica ne smije biti blizu škole minimalno 200 metara pravi svima probleme, pa tako i nama iz vlasti. Ovaj prijedlog će u znatnoj mjeri pomoći svima, kako bi se problem kladionica u blizini škola riješio, ističe Rasim Golijanin, parlamentarac u Vladi FBiH.

Plan će obuhvatiti zatvaranje i rušenje svih školskih objekata u krugu od 200 metara od kladionica, te će se tako riješiti problem koji je desetljećima enigma u našem društvu.
S obzirom na to da su sportske kladionice mjesta koja upošljavaju mnoge ljude, te s druge strane jedini izvor nade za naše sugrađane koji redovno dolaze i uplaćuju novac, nehumano je da njih zatvaramo. Odlučili smo se zatvoriti sve osnovne škole u blizini kladionica, jer smatramo da je to manja šteta za društvo nego da zatvorimo kladionice. Današnja djeca su svakako klošari koje ni škola ne može ispraviti i odgojiti, tako da nema fajde da s pravimo Englezi, ovako je svima bolje, dodao je Golijanin.

Djeca svakako idu u kladionice bilo to zabranjeno ili ne, te će tako od sada umjesto po školama, svoje bezbrižne dane moći provoditi po stolovima kladionica, pratiti utrke pasa i tako raditi nešto korisno od svog života.

satro.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari